Gör verklig skillnad

Studentjobb i Stockholm

 • Ett meningsfullt studentjobb där du kan göra hela skillnaden
 • Som privatlärare och mentor kan du hjälpa en ung person i rätt riktning
 • Ett flexibelt studentjobb från 2 timmar per vecka
 • Du väljer själv vilka tider och ämnen som passar dig
 • En betydelsefull merit för framtida jobb
 • Utvecklar dina färdigheter i pedagogik, retorik & ledarskap

Ett meningsfullt & flexibelt studentjobb i Stockholm där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Ett meningsfullt studentjobb där du kan göra hela skillnaden
 • Som privatlärare och mentor kan du hjälpa en ung person i rätt riktning
 • Ett flexibelt studentjobb från 2 timmar per vecka
 • Du väljer själv vilka tider och ämnen som passar dig
 • En betydelsefull merit för framtida jobb
 • Utvecklar dina färdigheter i pedagogik, retorik & ledarskap

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Söker du ett studentjobb i eller runt Stockholm?

Att bli privatlärare betyder mer än att hjälpa till vid läxläsning. Det är ett studentjobb där du blir en förebild och mentor för en ung person. Därför är det viktigt att du själv har goda studieresultat men framförallt att du känner genuint för att hjälpa andra. Till det får du utbildning och stöttning för att utvecklas i rollen som pedagog. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt studentjobb i eller runt Stockholm och som:

 • Har en genuin vilja att hjälpa andra
 • Är engagerad och ambitiös
 • Har god kännedom i de valda undervisningsämnena
 • Kan undervisa minst 4 timmar i veckan
 • Har kunskaper i svenska och kan kommunicera smidigt både i tal och skrift
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Ett meningsfullt studentjobb i Stockholm

Det finns studentjobb i Stockholm på deltid som kan vara smidiga men som ändå inte ger så mycket. Om du vill använda dig av dina kunskaper och se stor mening med ditt extrajobb så ska du välja att ge läxhjälp. Det här är ett extrajobb för studenter i Stockholm som ger så mycket mer än vad du kan ana.

Hjälp andra studenter

Kanske har du själv varit med om att ett ämne först var svårt. Men när du fick hjälp av en person som kunde förklara så insåg du att det inte var så besvärligt som du trodde. Du kan vara den personen som gör den stora skillnaden för en annan elev. Om du kan ditt ämne så kan du snabbt lära dig att förklara det på rätt sätt.

Lär dig pedagogik

Pedagogik är viktigt och du kommer att få de verktyg som krävs för att du ska kunna ge över den kunskap som du har. Men det är också viktigt med motivation och kunskapen om målsättning. Den kommer du att få så att du kan fungera som lärare på ett effektivt sätt.

Den glädje du känner av att se en annan student lyckas är kanske det allra bästa med den här typen av studentjobb i Stockholm. Det går inte att sätta ett pris på det du kan göra med kunskap, pedagogik och motivation. Dina elever kommer att ge dig så mycket energi att du kanske funderar på att börja jobba som lärare på allvar.

Bättra på ditt CV

Det finns fler anledningar till att många vill ha de studentjobb Stockholm kan erbjuda inom kategorin läxläsning. Läxhjälp är något som kommer att se bra ut på ditt CV. Det här är något som visar att du är en duktig student men också att du bryr dig om andra. Det är ju precis vad kommande arbetsgivare kommer att vara intresserade av.

Tänk på att lärarjobb under studietiden inte bara är bra för den som vill bli lärare eller som vill jobba med undervisning på något annat vis. Det här är en merit som kommer att se bra ut för alla andra branscher eftersom den visar en sida som behövs på precis varje arbetsplats, nämligen medmänsklighet och förmågan att se till att även andra förstår.

Så kommer du igång

Du kan ansöka om ett studentjobb som lärare. Om du har rätt bakgrund så kommer du att bli intervjuad. Visar det sig att du är väl lämpad för jobbet så kan du snabbt komma igång. Du får förstås först hjälp med pedagogik och andra unika verktyg som kommer att göra jobbet mycket givande och som du kan använda för egna studier.