Gör verklig skillnad

Extrajobb för studenter i Stockholm

 • Som student i eller runt Stockholm kan du göra skillnad på riktigt
 • Hjälp unga personer till en bättre framtid
 • Från 2 timmar per vecka och egenvalda tider
 • Undervisa i de ämnen som du själv valt
 • En värdefull merit för alla jobb
 • Utvecklas som pedagog, retoriker och ledare

Ett meningsfullt & flexibelt extrajobb för studenter i Stockholm där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Som student i eller runt Stockholm kan du göra skillnad på riktigt
 • Hjälp unga personer till en bättre framtid
 • Från 2 timmar per vecka och egenvalda tider
 • Undervisa i de ämnen som du själv valt
 • En värdefull merit för alla jobb
 • Utvecklas som pedagog, retoriker och ledare

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Är du den student som vi söker i eller runt Stockholm?

Att ha ett extrajobb som privatlärare innebär mer än att bara hjälpa till med läxor. Du blir en förebild och kan hjälpa en ung människa. Därför värdesätter vi att du själv har goda resultat från skolan men även att du har en genuin vilja att hjälpa andra. Vi hjälper dig sedan att utvecklas till en riktigt duktig pedagog.  Vi söker dig som är student i eller runt Stockholm och som:

 • Vill vara med och göra skillnad för andra
 • Är intresserad och entusiastisk
 • Är ambitiös och har goda studieresultat i de ämnen som du vill undervisa i
 • Har möjlighet att undervisa minst 4 timmar per vecka
 • Enkelt kan göra dig förstådd på svenska i både tal och skrift
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Bra extrajobb för student i Stockholm

Att jobba som lärare är givande och spännande. När du har klarat en kurs och har ett särskilt intresse för ett ämne så kan du använda dina kunskaper på ett mycket konstruktivt sätt. Du lär dig att förklara det du kan och får även ta del av en unik metod som motiverar. Det gör att du kan bli en privatlärare som gör den stora skillnaden för elever som kämpar med sina betyg.

Smart extrajobb för student i Stockholm

Läxhjälp är ett mycket smart extrajobb för dig som är student i Stockholm. Det kräver inte en massa timmar varje dag och finns också nära dig. Du kommer nämligen att matchas med en elev som finns lokalt i samma område. Ni kan lägga in privatundervisningen då det finns en lucka mitt på dagen eller kanske på kvällen.

Att använda kunskap som du ändå har till att tjäna pengar är också smart. Att du samtidigt kommer att lära dig mer är heller inte så dumt. Den pedagogik som du lär dig är inte bara bra för kommande uppdrag som privatlärare. Den tar du med dig i arbetslivet och kanske också privat om du en dag blir förälder.

Du som mentor

Tänk dig att du kan förändra en annan människas liv. Hur många jobb för studenter i Stockholm ger den möjligheten? Då du ger läxhjälp och jobbar med motivation så är du inte bara en lärare. Du är också coach och mentor. Din insats kan få eleven att uppleva studierna på ett helt nytt sätt. Med bättre resultat och förståelsen för det ämne som du lär ut så öppnas nya dörrar.

Om du känner att det här låter fantastiskt och att du gärna vill fungera som mentor för en yngre person så har du hittat rätt extrajobb. Då kommer du att känna stor glädje av varje framsteg som din elev gör.

Så går det till

Om du passar som lärare i det ämne som du väljer så kan du snabbt komma igång med jobbet. Du får då erbjudande och kan tacka ja. Det hela börjar med ett första prova-på-möte. Det är viktigt eftersom både du och eleven måste känna att det stämmer.

Med de unika verktyg som du kommer att få så kan du tillsammans med eleven lägga upp en plan. Ni kommer sedan att plugga i enlighet med denna plan. Vad målet, eller delmålen är, är unikt för varje uppdrag. Varje elev som du hjälper är en värld i sig och du kommer snabbt att bli engagerad och se fram emot att få följa personens utveckling.

Det här är ett student extrajobb i Stockholm för student på högskola men också för dig som pluggar på gymnasiet. Har du goda kunskaper och en positiv inställning så kommer du mycket snabbt att kunna komma igång med ditt första uppdrag!