Gör verklig skillnad

Extrajobb gymnasieelev i Stockholm

 • Ett extrajobb där du som är gymnasieelev kan göra verklig skillnad
 • Du utvecklar dina färdigheter i pedagogik, retorik & ledarskap
 • Flexibelt: Välj de tider som passar dig
 • Från 2 timmar per vecka
 • Välj själv vilka ämnen som du vill undervisa i
 • Meriterande extrajobb för framtiden

Ett meningsfullt & flexibelt extrajobb för gymnasielever i Stockholm där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Ett extrajobb där du som är gymnasieelev kan göra verklig skillnad
 • Du utvecklar dina färdigheter i pedagogik, retorik & ledarskap
 • Flexibelt: Välj de tider som passar dig
 • Från 2 timmar per vecka
 • Välj själv vilka ämnen som du vill undervisa i
 • Meriterande extrajobb för framtiden

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Söker du extrajobb i Stockholm?

Vi söker dig som är gymnasieelev i eller runt Stockholm och som har goda ämneskunskaper och vill ha ett extrajobb där du får göra skillnad. Som lärare och mentor blir du en förebild för en ung människa och hjälper till med mer än bara läxläsning. Du får dessutom ett extrajobb där du utvecklas i pedagogik genom kontinuerliga utbildningar och coaching. Vi önskar att du:

 • För närvarande är gymnasieelev i eller runt Stockholm
 • Är engagerad och vill göra skillnad för andra människor
 • Har goda ämneskunskaper inom de ämnen som du vill undervisa i
 • Har möjlighet att jobba minst 4 timmar i veckan
 • Obehindrat kan göra dig förstådd på svenska i både tal och skrift
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Bra extrajobb för gymnasieelev i Stockholm

På gymnasiet så är tiden för extrajobb begränsad. Du kan ju inte jobba då du förväntas sitta på lektion, och håltimmen räcker inte till för att du ska nå en arbetsplats, jobba, och komma tillbaka. Men det finns ett riktigt bra extrajobb för gymnasieelev i Stockholm och det är läxhjälp. Om du kan ett ämne så kan du hjälpa andra att förstå det.

Jobb för gymnasieelever i Stockholm

Något som gör läxhjälpsjobb så bra är att de finns nära dig. Du kan hjälpa en elev som också pluggar på gymnasiet eller kanske på högstadiet. Om ni finns på samma skola så kanske det går att använda håltimmar till att ge privatlektioner.

Även om du kommer att ge läxhjälpen på din fritid så handlar det inte om mer än några timmar per vecka. Du sitter ner med personen som behöver hjälpen och förklara i lugn och ro. Lektion för lektion så ser du hur eleven förstår och lyckas med sina studier. Han eller hon lyckas tack vare dig, det är mäktigt!

Kunskap om att lära ut

Nu räcker det förstås inte med att kunna ett ämne väl. Det är en bra start men du måste ju också veta hur du ska lära ut. Det är en kunskap som du kommer att få med extrajobbet som privatlärare. Du lär dig pedagogik, motivation och målsättning.

Det här är ett av få jobb för gymnasieelever i Stockholm som ger kunskap som du har nytta av i dina egna studier. Du kan ju använda precis samma verktyg för att komma fram i ämnen som du just nu studerar. Det gör att läxhjälpjobbet ger dig en push och mer energi.

Ett spännande jobb

Det är mycket spännande att jobba med privatundervisning. Du får träffa människor som precis som du har drömmar och tankar om framtiden. I och med att du har kommit lite längre med dina studier så har du viktig erfarenhet som du kan dela med dig av.

Det första mötet med en ny elev är till för att ni ska lära känna varandra och lägga upp en vettig plan för studierna. Du kommer att matchas med en person som stämmer väl överens med din personlighet och som behöver hjälp med ämnet som du kan.

Redan efter några studietillfällen så kommer du att se att din läxhjälp ger resultat. Det blir roligare och roligare att plugga tillsammans då det går framåt. Du inser att du är så mycket mer privatlärare. Din roll är också som coach och mentor. Det gör att du får stor betydelse i en annan människas liv.

Med tanke på framtidens utmaningar

Att ha erfarenhet av att ge läxhjälp redan på gymnasiet är en stor tillgång.  Det här är ett jobb som ger dig stora fördelar då du studerar vidare och då du söker jobb. När det står läxhjälp på ditt CV så säger det en hel del om dig som person. Det avslöjar att du är hjälpsam och vet hur man förklarar!

Välkommen att söka ditt nya extrajobb som gymnasieelev i Stockholm!