Gör verklig skillnad

Extrajobb för 18 åringar i Stockholm

 • Ett extrajobb för dig i eller runt Stockholm som fyllt 18 år
 • Du är med och gör skillnad på riktigt
 • Från 2 timmar per vecka ger dig ett flexibelt extrajobb i eller runt Stockholm
 • Du väljer vilka ämnen som du vill undervisa i
 • Få en betydelsefull merit för framtiden
 • Ett extrajobb där du utvecklas i pedagogik, retorik & ledarskap

Ett meningsfullt & flexibelt extrajobb för 18 åringar i Stockholm där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Ett extrajobb för dig i eller runt Stockholm som fyllt 18 år
 • Du är med och gör skillnad på riktigt
 • Från 2 timmar per vecka ger dig ett flexibelt extrajobb i eller runt Stockholm
 • Du väljer vilka ämnen som du vill undervisa i
 • Få en betydelsefull merit för framtiden
 • Ett extrajobb där du utvecklas i pedagogik, retorik & ledarskap

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Är du rätt person i Stockholm?

Vi söker dig som fyllt 18 år och som vill ha ett meningsfullt extrajobb där du blir en förebild för en ung människa. Därför värdesätter vi att du själv har goda resultat från skolan men även att du vill hjälpa andra. Vi hjälper dig sedan att bli en riktigt duktig pedagog genom utbildning och coachning. Vi vill att du:

 • Fyllt 18 år eller är äldre
 • Är engagerad och ambitiös
 • Har goda resultat i skolan i de ämnen som du vill undervisa i
 • Kan jobba minst 4 timmar per vecka i eller runt Stockholm
 • Har goda kunskaper i svenska och kan kommunicera flytande både i tal och skrift
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Extrajobb i Stockholm för 18 år

Om du letar efter ett jobb för 18 åringar i Stockholm så kan jobbet som privatlärare vara av intresse. I varje fall om du är bra på ett eller flera ämnen och ser en glädje i att hjälpa andra. Dina grundkunskaper byggs på med pedagogik och andra viktiga verktyg som du kommer att behöva. Privatlektionerna kan ges hemma hos eleven eller på en plats som passar er båda bra.

Jobba när du har tid

Det är inte alla lediga jobb i Stockholm för 18 år som är så flexibla som läxhjälp. Det här är ett extrajobb som du kan få in i ett hektiskt schema. Du behöver inte jobba mer än några timmar per vecka. Dessutom så slipper du åka långt. Eleven som du ska hjälpa finns antagligen mycket nära dig. Du kan ge läxhjälpen på kvällen eller kanske på morgonen. Det här är helt upp till dig och den som du ska hjälpa.

Hur fungerar jobbet som privatlärare?

Som privatlärare så ska du se till att den som studerar med dig förstår ämnet. Men ni kommer inte att chansa på hur studierna ska se ut. Du får det stöd som du kommer att behöva för att klara jobbet. Du får lära dig hur du lär ut och hur du ska jobba med motivation och målsättning.

Tillsammans med eleven så ser du till att viktiga mål nås. Det kan vara att klara ett kommande prov eller att förstå ett ämne som matte. Din hjälp blir ovärderlig då du inte bara ger själva sakkunskaperna. Du kommer också att vara en inspiration och ett mentalt stöd. Du visar din elev att han eller hon kan klara det!

Ett utvecklande jobb

Många som börjar jobba som privatlärare på fritiden inser inte hur givande det här kommer att bli. Du är mest intresserad av extrajobb i Stockholm för 18 år för att du behöver mer pengar i fickan. Men rätt så snart så inser du att läxhjälpen du ger också ger dig så mycket.

Att jobba med unga människor som har fastnat eller bara inte förstår är en fantastisk möjlighet att göra skillnad för andra. Du kan på kort tid visa en annan student att han eller hon kan klara studierna. Det öppnar så många dörrar och bygger självförtroende.

Samtidigt som personen som först inte förstår äntligen gör det så kommer du att känna inspiration för dina egna studier. Du inser att du antagligen kan så mycket mer och du börjar använda verktygen som du lär ut med för egna mål. Det är helt okej och en förmån som du får på jobbet.

Så börjar du

Efter att ha fått jobbet som lärare så kommer du att erbjudas uppdrag. Du kan anta det som passar dig. Då får du träffa eleven för ett första prova-på-möte. Ni kan lära känna varandra och prata mer om det som ska läras in. Sedan så är det bara att fortsätta med så många privatlektioner som kommer att behövas. Då du får mer tid över så kan du ta på dig fler uppdrag, och tvärtom.