Gör verklig skillnad med ett

Deltidsjobb i Stockholm för studenter

 • Ett deltidsjobb där du som student i Stockholm kan göra stor skillnad
 • Som privatlärare och mentor har du möjlighet att förändra en ung människas liv
 • Flexibelt deltidsjobb och från 2 timmar per vecka
 • Du väljer själv dina ämnen
 • Meriterande erfarenhet för alla framtida jobb
 • Du utvecklas i ledarskap, pedagogik & retorik

Ett meningsfullt & flexibelt extrajobb där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Ett deltidsjobb där du som student i Stockholm kan göra stor skillnad
 • Som privatlärare och mentor har du möjlighet att förändra en ung människas liv
 • Flexibelt deltidsjobb och från 2 timmar per vecka
 • Du väljer själv dina ämnen
 • Meriterande erfarenhet för alla framtida jobb
 • Du utvecklas i ledarskap, pedagogik & retorik

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Är du student och söker deltidsjobb i Stockholm?

Arbetet som privatlärare handlar inte bara om läxläsning utan i din roll som mentor och förebild är du även med och förändrar en ung människas liv. Därför värdesätter vi att du vill hjälpa andra och att du har goda ämneskunskaper. Vi utbildar och coachar dig i pedagogik, allt för att du ska kunna bli en riktigt bra pedagog! Jobbet passar dig som:

 • Är student & söker ett deltidsjobb i eller runt Stockholm
 • Är driven, positiv och engagerad
 • Har goda ämneskunskaper inom ett eller flera ämnen
 • Kan undervisa minst fyra timmar i veckan
 • Kan kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Deltidsjobb i Stockholm för student

Om du söker efter ett deltidsjobb i Stockholm för ungdom så kanske jobbet som privatlärare skulle kunna passa dig. Du kanske inte har tänkt på att det finns ämnen som du är riktigt bra på och tycker om att prata om. Läxhjälp är ett deltidsjobb för studenter i Stockholm som kan passa perfekt ihop med resten av ditt schema.

Flexibelt deltidsjobb i Stockholm för student

När du studerar så kan du inte ta vilket jobb som helst. Det går ju inte att jobba när du ska befinna dig på en föreläsning eller då du måste sitta och plugga inför en tenta. Det fina med läxläsningsjobb är att de är så flexibla. Om du har 2-4 timmar per vecka över för att hjälpa en student att förstå och klara proven så räcker det.

Det går att studera tillsammans hemma hos studenten som behöver hjälp eller på annan plats som finns lokalt nära dig. Ni bokar in läxhjälpen då du hinner med och studenten har tid. Det kan inte bli smidigare än så!

Även möjligt på gymnasiet

För den som söker deltidsjobb i Stockholm för 17 år eller yngre så är det inte alltid så lätt att hitta något passande. Du vill ju ha ett lagligt jobb som dessutom ger dig meriter för framtiden. Läxhjälpen är också möjlig att ge då du studerar på gymnasiet. Du kan ju vara till stor hjälp för personer som är yngre och som kämpar med ämnen som du har full koll på.

Fungera som mentor och förebild

Det är inte alla deltidsjobb för studenter i Stockholm som ger en sådan tillfredställelse som läxhjälp gör. Du kommer inte bara att visa hur ett ämne ska förstås. Du fungerar också som mentor och förebild.

Med särskilda verktyg för motivation och inlärning så kan du vara med och förändra livet för andra. Tack vare dig så kommer en ung människa att få ett förstärkt självförtroende och nya mål kan sättas upp. Det är något som du tar med dig som en god gärning för resten av livet.

En merit i alla sammanhang

Att vara en person som bryr sig om andra är något som uppskattas. Särskilt av dina framtida arbetsgivare som vill ha medarbetare som fungerar på detta vis. När du har läxhjälp med på ditt CV så vittnar det om att du är en person som har empati. Dessutom så kommer ett jobb på deltid i Stockholm för en student som behöver hjälp ge dig en massa värdefulla kunskaper.

Du lär dig pedagogik och hur alla kan lära sig allt. Det kommer att bli en stor inspiration även för dig. De verktyg som du kommer att använda i jobbet som privatlärare kan du ju använda för egna studier och i livet. Det blir en god cykel där ditt jobb faktiskt ger dig mer energi och hjälper dig att lyckas med dina egna mål.

Jobba med privatundervisning

Kom igång så snart som möjligt med ett jobb som utvecklar och stimulerar. Du kommer att matchas med en elev som finns i din närhet. En person som behöver hjälp med ämnet som du är riktigt bra på. Det är ett jobb på deltid för en student i Stockholm som känner att en bra lön är minst lika viktig som att göra skillnad i världen!