Ring oss
Har du några frågor?

Våra experter är redo!
Ring oss vardagar 09-19

0774 - 21 88 00
Boka nu
Allakando Summer Camp 2022

Roligt och utvecklande programmeringsläger 2022

Allakando Summer Camp är programmeringslägret för dig som vill lära dig mer om programmering, samtidigt som du skaffar vänner och minnen för livet!

Vad är Allakando Summer Camp?

I sommar har du möjlighet att utvecklas inom allt från programmering till ledarskap. Samtidigt har du fantastiskt roligt med ungdomar i din ålder i en spännande miljö där ni får gör massor av roliga aktiviteter!

Bli bättre på programmering

Under en vecka får elever en värdefull introduktion till programmering samt lära sig en mäng ny kunskap inom ämnet!

Få minnen och vänner för livet

Under eftermiddagar och kvällar finns massor av tid att sporta, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner.

En meningsfull sommarvecka

Med Allakandos programmeringsläger tar du dina programmeringskunskaper till nästa nivå samtidigt som du upplever sommarens bästa vecka!

Välj mellan våra programmeringsläger 2022

Programmeringläger i Stockholm

Under vecka 24 och 25 kan du lära dig programmering på Ågestagården i Stockholm! Flera alternativ finns, både som dagläger och med övernattning.

Programmeringsläger på Lunds Universitet

Under vecka 31 och 32 får du möjlighet att studera programmering i akademisk miljö på Lund Universitet! Flera alternativ finns, både som dagläger och med övernattning.

Programmering på förmiddagarna.
Roliga aktiviteter på eftermiddagarna!

En sommar att minnas är en sommar som har mening. Efter en rolig och intensiv förmiddag av programmering, finns det massor av tid att sporta, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner.

Utöver detta får du på vårt programmeringsläger även chansen att delta på inspirerande föreläsningar och workshops för att utvecklas i ledarskap!

Engagerande pedagogik som hjälper dig nå toppresultat i programmering

Vår unika pedagogik på Allakando grundar sig i övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “programmeringshjärna” – alla kan bli bra på programmering, det behövs bara rätt träning.

Vårt programeringsläger lägger alltid fokus på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaperna, utan också på studieteknik och självförtroende.

Programmeringsläger med ledarskap i fokus

Utöver att du får chansen att lära dig massor kring programmering och delta i alla roliga aktiviteter, får du genom vårt läger även möjlighet att växa som person och som ledare. Med föreläsningar, workshops och övningar får du fantastiska verktyg för framtiden!

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina studiemål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Programmeringsläger Programmeringsläger
Selma Jaziri

”Kan varmt rekommendera Allakandos sommarkurser och läxhjälp. Min dotter har utvecklat både ämneskunskaper samtidigt som hon har fått en helt annan inställning till sina läxor och prov. Detta hade inte varit möjligt utan deras otroligt kunniga, motiverande och engagerande lärare som de har!”

Pavel Ribar

”Pedagogiska och hjälpsamma lärare som är måna om att alla inte kan allt från början. Min dotter är jättenöjd då de är väldigt bra på att anpassa undervisningen efter varje enskilds behov och önskemål. Vi är väldigt tacksamma över Allakandos läxhjälp och sommarkurser!”

Henrik

”Jag hade ganska svårt att hänga med i programmeringen så jag valde att ta Allakandos sommarkurs inom ämnet och jag ångrar inte en sekund! Jag har lärt mig massor med nytt och jag känner mig numera trygg i att programmera på den nivå som krävs! Tack!”

Ann-Charlotte Karlsson

”Förra sommaren hade båda barnen så otroligt roligt på Allakandos sommarkurser och vi frågade om de ville gå denna sommaren också och de skrek ut JA! Det är glädjande som förälder att veta att barnen lär sig nya saker som gynnar skolgången men också veta att de har roligt samtidigt!”

Maja Nordin

”Jättenöjd! Tack vare sommarkursen känner jag mig mer förbered än någonsin. Materialet som vi fick var riktigt bra, mycket bättre än min egen mattebok i skolan! Skolan känns numera inte lika tuff utan jag känner mig självsäker inför kommande studier på gymnasiet!”

Fredrik om våra programmeringsläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007