Läxhjälp matte i Göteborg

Matematikundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Utvalda toppstudenter från exempelvis Chalmers
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Ordna betygen med läxhjälp matte Göteborg har

Du är inte ensam om att uppleva att matten är svår. Det här är faktiskt väldigt vanligt, men du är i rätt stad! Bara Göteborgs universitet har nära 40 000 studenter och Chalmers runt 11.000. Det leder till många duktiga privatlärare som kan rycka in och hjälpa dig med läxhjälp matte Göteborg har via oss på Allakando. Vi handplockar lärare som inte bara är duktiga på ämnet utan också väl lämpade för vår studiemetod som kan anses vara revolutionerande.

Du kan bli bra på matte!

Om du frågar några av de familjer som har vänt sig till oss för att få hjälp med matte av en av de bästa privatlärare i matte Göteborg har så kommer du att få höra om spännande vändningar. Vi vill gärna tänka att det beror på att vi har ett system som är fullkomligt unikt och faktiskt fungerar. Visst är det så, men framförallt så beror framgången på att vi har insett att alla kan bli bra på matte. Det här är en grundsten som vi vet får stor betydelse.

Med våra privatlektioner så visar vi dig att du kan tänka matematiskt och du kan göra dig av med tankar om att du inte skulle ha förmågan. Du har den! Bara det att du kommer att inse att du kan lära dig matte är något som ger dig vingar och en otrolig lust att plugga vidare. Det är något som du tar med dig till nästa kurs och till högskolan om du behöver det.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Göteborg

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Effektiv läxhjälp matte i Göteborg

För att läxhjälpen ska bli effektiv så använder vi en metod som ger stor flexibilitet men som också styr upp studierna på ett smart sätt. Du har dina specifika delmål och dessa kommer du att jobba emot tillsammans med en privatlärare matte i Göteborg som vet hur ni måste jobba med motivation och god inlärningsteknik för att det här ska bli möjligt.

Allakando erbjuder också kurser där du kan studera tillsammans med andra inför internationella prov. Liksom privatlektionerna så har våra kurser fått en hel del beröm för att de är så pass effektiva. Elever förundras över hur de med en enkel kurs kunde lära in allt som de hade missat under ett helt läsår. Med goda förklaringar och personlig uppmärksamhet så blir det möjligt.

Så kommer du igång

Om du vill komma igång med läxhjälp så ska du kontakta oss så snart som bara möjligt. Vi kommer att erbjuda dig hjälpen av en mycket duktig privatlärare och ni kan träffas för en första privatlektion på prov så att du kan få en bättre bild av hur studierna kommer att fungera. Läxhjälpen kan ges då det passar dig bäst på en plats som är bekväm. Om detta är hemma eller i ett studierum på skolan spelar mindre roll. Det viktigaste är att du tar steget mot att klara av matten!

Med vår läxhjälp matte i Göteborg så får du den kunskap som du har missat och metoderna som du fortsatt kan använda för att lyckas. Matten blir enklare att förstå och du kan till och med komma att se den som ett av dina favoritämnen. Ring oss idag för mer information om kurser och privatlektioner som kan göra den stora skillnaden mellan ett ämne som du vill glömma och ett ämne som du bemästrar!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert