Läxhjälp matte i Stockholm

Matematikundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Toppstudenter från exempelvis KTH eller Handels
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp matte i Stockholm av en bra lärare

Kanske är det lite orättvist att säga att skolan borde erbjuda samma smarta studiemetoder och kurser som vi på Allakando gör. Det är trots allt så att våra metoder går ut på att varje elev får skräddarsydd hjälp där man även betänker saker som motivation och självförtroende. Att du inte har klarat matten i skolan behöver absolut inte bero på att en viss matematiklärare inte har varit bra. Men nu är det dags att du gör något åt saken genom att få läxhjälp matte i Stockholm av Allakandos privatlärare som snabbt kan få dig på rätt spår igen!

Du kan lära dig matematiskt tänkande

Det första du bör förstå är att du har det som krävs för att lyckas med matematiken. Bara för att du har missat delar och sedan inte har lyckats komma igen så betyder det inte att du inte kan tänka matematiskt. Det matematiska tänkande måste man få förklarat för sig. En lärare som har 30 elever som kan olika mycket kan inte alltid räcka till. Då gäller det att själv ta tag i saken och få hjälpen som kommer att öppna matten och göra den till ett favoritämne.

Glöm allt det där med mattehjärna och annat som du har inbillat dig! Glöm om en mattelärare i Stockholm sa det motsatta till dig. Vi kan lova dig att du kan. Med rätt metod och en lärare som vet hur man förklarar så är du på god väg mot bättre betyg och lusten som kommer med att äntligen förstå hur man ska tänka för att lösa matematiska problem.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Stockholm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp matte i Stockholm som är pedagogisk

Pedagogiken är något som man inte kan tumma på. När vi anställer lärare som ska ge läxhjälp i matte så är vi noga med att ge dem den utbildning som krävs för att lära ut på rätt sätt. Det spills inte på tid då du får en privatlektion med oss för hela lektionen är utformad för att du snabbt ska komma igen och lära dig det som du har missat och det som du behöver för nuvarande kurs och kommande prov.

Just det att du kommer att sitta på tumanhand med en privatlärare matematik i Stockholm som vet hur man förklarar kommer att ändra hur du ser på ämnet. När du i lugn och ro kan ställa frågor och få det som är svårt förklarat tills du verkligen greppar matten så kommer du att se fram emot privatundervisningen. Den motiverar och stimulerar och gör förstås att du kan klara dina prov med bra poäng.

Börja studera med privatlärare nu

När man behöver hjälp med matematik så ska man inte vänta. Du bör komma igång med läxhjälp matte Stockholm kan erbjuda med Allakando så snart som det bara går. Istället för att uppleva ångest inför varje lektion och prov så kan du engagera dig och faktiskt bli så pass bra att andra kommer att be dig om råd. Det tar inte många privatlektioner med en lärare i matematik i Stockholm innan du upplever skillnaden. De kunskaper som du får med privatundervisningen tar du med dig till nästa kurs och faktiskt också till andra ämnen där god studieteknik är ett måste.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert