GÖR SKILLNAD FÖR UNGA MÄNNISKOR PÅ HELTID

Aktuella tjänster

AKTUELLA TJÄNSTER
PÅ HUVUDKONTORET

Junior Account Manager Betalt internship på heltid under ett år på huvudkontoret. LÄS MER HÄR
Account Manager - Families Service & sälj till våra familjer LÄS MER HÄR
Account Manager - Teachers Rekrytering & ledarskap LÄS MER HÄR

Vad innebär det att arbeta på Allakando?

För att nå den förändring vi vill se i världen håller vi oss till det vi är övertygade om och det vi vill sprida. Vi tror på våra förmågor och siktar högt. Vi tar oss an nya utmaningar som kräver att vi växer och lär oss om nya, spännande områden.

Vi vet att det är vad vi gör med varje arbetsdag som avgör vad vi framöver kan klara av och därför präglas kulturen på kontoret av väldigt höga krav på effektivitet och kvalitet i varje aspekt av arbetet. Vår möjlighet att påverka och förändra världen som organisation är beroende av vår egen tillväxt och storlek.

Den som vill vara en del av Allakando behöver dela vår målsättning, ta ansvar för sin utveckling och med det utvecklas snabbt. Med vår syftesförankring, vår ambition och vår snabba tillväxthastighet kan vi erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete.

Eftersom varje dags fokuserade arbete skapar en växande och lönsam organisation med resurser att sprida vårt arbete världen över är Allakando en utmanande och bitvis tuff väg att välja – vi ställer krav på en hög självdisciplin där du presterar oavsett omständigheter.

Samtidigt är stämningen på kontoret positiv och vänlig. Vi arbetar som ett lag och stödjer varandra. Vi firar såväl individuella som organisatoriska framgångar gemensamt. Sammantaget törs vi lova att Allakando är en arbetsplats som får en stor positiv påverkan på varje enskild lagmedlems slagkraftighet och riktning framåt i livet.

ANSÖK NU