1 2 3 first Web-21 first Web-21 first Web-Last-sections first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21 first Web-21

Läxhjälp Stockholm

Läxhjälp Stockholm

Sveriges bästa
lärare är målet

Läxhjälp Stockholm

Vi har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2009. Vi undervisar grundskoleelever och gymnasieelever i alla ämnen. För läxhjälpen i Stockholm har vi lärare från KTH, Stockholms Universitet, Karolinska Institutet samt Handelshögskolan. Klicka på Läxhjälp i toppmenyn för att läsa mer.

För läxhjälpen i Stockholm kan er lärare antingen komma hem till er, eller ses på till exempel ett bibliotek. Kurserna hålls i Viktor Rydberg Jarlaplans lokaler.

För att säkerställa kvalitén på vår läxhjälp i Stockholm utbildas våra läxhjälpspedagoger kontinuerligt genom våra interna utbildningar i Allakando-pedagogiken. Vi vet att rätt privatlärare är avgörande för att läxhjälpen ska hjälpa ditt barn att uppnå sina mål och. Målet är att läxhjälpen ska bidra till en stor positiv skillnad i våra elevers liv. Läxhjälpen ger nämligen mer än bara högre betyg. Vi arbetar också med viktiga områden som att stärka studietekniken och att öka motivationen och glädjen för framtiden.

I Storstockholm erbjuder vi läxhjälp och privatlärare i Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Österåker, Salem, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Tyresö, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm och Värmdö.

Så fungerar läxhjälpen i Stockholm

 • Kontinuerlig läxhjälp i Stockholm eller punktinsatser.
 • Hjälp i alla ämnen och studieteknik.
 • Lektioner om 120 eller 90 minuter.
 • Dina tider, hemma eller på exempelvis ett bibliotek nära dig.

”Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.”
- Elev

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igneom halva matte B. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”
- Reporter

En investering
för framtiden:
 • 8 av 10

  upplever ett generellt lyft av hela skolgången.

 • 9 av 10

  når sina mål med läxhjälpen.

 • 19 av 20

  upplever att de lär sig saker de kommer att ha nytta av under hela livet.

Vår ambition är att ha
Sveriges bästa lärare:

 • En personlig rekommendation från någon som redan arbetar inom Allakando.
 • Ett gymnasiesnitt på minst 18.5 av 20.0.
 • Djupintervju och tester.
 • Provundervisning.
 • Utbildning i Allakando-metoden.
 • Vidareutbildning inom specialistområden.
 • Kontinuerlig feedback och coachning.

Vi är övertygade
om att

det viktigaste är att
du har en bra lärare.

- Personen ditt barn möter ska förklara bra, vara engagerad och ha goda ämneskunskaper. Vi arbetar därför med en noga utarbetad urvalsprocess och omfattande internutbildningar i pedagogik.

Vårt mål att att vi ska ha
Sveriges bästa pedagoger./

Gustav Lindmark,
rekryterare på Allakando

I Stockholm kan du välja mellan läxhjälp och mattekurser

Läxhjälp Stockholm

Läxhjälpen äger rum hemma hos er, på ett bra bibliotek eller i ett av våra virtuella klassrum. Ni väljer själva om undervisningen ska ske kontinuerligt eller vid behov. Upp till och med tre elever kan dessutom dela på undervisningen utan extra kostnad. I Stockholm studerar våra lärare vid Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet, Stockholms Universitet eller på Handelshögskolan.

 

Mattekurser i Stockholm

Äger rum i VRG Jarlaplans lokaler – eller i ett av våra virtuella klassrum. Vi vet vad du behöver kunna, förklarar på ett sätt som du förstår och ger dig effektiva genomgångar. Du lär dig kursen på ett enkelt sätt och du slipper stressen inför proven.

Terminsboost  Kontinuerlig undervisning 2 timmar varje vecka.

Sommarboost   5 halvdagar precis innan skolan börjar ger vi dig ett enormt försprång genom att lära dig hela nästa års matte.

Nationellaboost  2 söndagar eller 2 lördagar innan nationella lär vi dig allt du behöver kunna inför provet.

Alltid med Allakando:

Pedagogik

 • Fördjupande lektioner inom
  studieteknik och motivation.
 • Fullständig utvecklingsrapport inom våra 80 viktigaste områden.
 • Utvecklingsmöten med er personliga utbildningsspecialist.

Läxhjälp i Stockholm i alla ämnen:

Mattekurser i Stockholm:

Kontakta oss nu
för mer information!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Ett urval av våra områden

Allakando erbjuder läxhjälp, kurser och lärare i Stockholm med omnejd. Här är några av våra områden vi undervisar i. Vi undervisar i alla ämnen & åldrar, exempelvis språk och matematik.